Over ons - Soul Nomadz
345
page,page-id-345,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
soul-nomadz-logo

Over Soul Nomadz

Wie je werkelijk bent, wil je ook werkelijk leven!
soulnomadz-why

Waar geloven Soul NomadZ in?

De grootste reden voor jou als Soul NomadZ om middels je zwerftocht de artiest van je eigen ziel te worden, is omdat je weet (soms nog niet 100% bewust) dat je niet de essentie leeft van wie je bent. Je voelt je niet gelukkig in je fysieke, emotionele, mentale of spirituele omstandigheden, ze zijn geen uitdrukking van wie je werkelijk bent. De essentie dat je Liefde bent!
Je gelooft dat je een bewust Mens kan worden en bent, die leert liefhebben, zichzelf – anderen – Moeder Aarde – allemaal op dezelfde manier.
Vanuit jouw groeiende bewustzijn maak je wijze keuzes waardoor je gelukkiger leeft met Dat Wat Is!
Ik begeleid je als fellow Soul NomadZ en ben een inspirator, co-creator vanuit liefdevolle vriendelijkheid, dit doe ik middels 1- op -1 sessies persoonlijk of online, online training, workshops en lezingen.

soulnomadzhow

Hoe bereiken Soul NomadZ dat?

We – jij en ik – gaan op avontuur zodat je werkelijk de artiest van je eigen ziel wordt. Je gaat je natuurlijke en aangeboren verlangen gebruiken om te groeien, te onderzoeken en te veranderen – niet om meer perfect en wel om meer Mens te worden. Stap voor stap omdat je intrinsiek verlangen je aanstuurt om Geluk en Liefde te leven.
Doordat je afspraken maakt voor Soul Sessions of de online training volgt ‘Hoe wordt je de Artiest van je eigen Ziel” .

Dit zijn hulpmiddelen om deze zwerftocht succesvol te maken.
Je bent de Co-creator, -ontdekkingsreiziger en –vernieuwer van je eigen leven door bewustzijn over wie je bent, waar je bent, hoe je bent in het moment.
Je maakt deel uit van de Tribe of Fellow Soul NomadZ die vallen en opstaan.

Over Birgitta

Maak kennis met Birgitta Maes, de oprichtster van Soul NomadZ
birgitta-maes

Biografie

Terugkijkend weet ik nu dat ik mijn hele leven al een Soul Nomad geweest ben. Altijd op zoek naar de diepere waarheid van het leven, confrontaties om mijn weg te bewandelen niet uit de weg ben gegaan en op avontuur was met vallen en opstaan. Zowel persoonlijk als in mijn werk is dat de rode draad die alles aan elkaar vlecht.

 

Tijdens mijn carrière in het bedrijfsleven zette ik de eerste bewuste stappen op weg naar meer verdieping en heelheid door een cursus filosofie Advaita-Vedanta en Plato gedurende 12 jaar. Na mijn bewuste keuze voor carrière-afscheid begon mijn oriëntatie in het veld van de alternatieve geneeswijzen. Mijn intensieve leven en daaraan parallel lopende opleidingen en ervaringen gingen altijd hand in hand.

 

Inmiddels was ik getrouwd, moeder van 4 kinderen en verloor ik de intimiteit van de relatie en werd alleenstaande vrouw met 4 jongere kinderen. De taak om een nieuw leven en een zelfvoorzienende eigen praktijk op te bouwen vanaf 2001 was de volgende uitdaging. De verdieping die o.a. deze intense gebeurtenis met zich mee bracht was de aanleiding om te starten in 2007 met daar waar mijn hart werkelijk ligt; Healing.

Mijn laatste opleiding de 4-jarige training voor Nondual Kabbalistic Healer bij A Society of Souls, stelde mij in staat om diepgaand met clienten te werken aan de werkelijke verandering die zij willen in hun leven. Op deze manier leren Leven met alles Wat Is , zonder dat er iets hoeft te veranderen en weten dat je veranderd hierdoor heeft mij letterlijk doen incarneren in dit lichaam en dit leven. Het was dus ook vanzelfsprekend dat ik door studeerde met het aansluitende 3-jarige trainee-ship voor teacher en ik ben nu in het 2e jaar voor de Teacher Training in the Market Place van Nondual Kabbalistic Healer.

 

De realisatie van het werkelijk veranderen van mijn Lef om Liefde te Leven en ook dit daadwerkelijk te Leven heeft echt mijn hart geraakt.

 

Dit is waar ik graag mijn talent en gave gebruik om fellow Soul NomadZ te inspireren, aan te moedigen en te begeleiden op hun ontdekkingsreis. Ik werk als Nondual Healer in mijn eigen praktijk in Laren voor persoonlijke Soul Sessions, geef online Soul Sessions en training via webinars. Tevens organiseer ik workshops, trainingen en lezingen op locatie.

Vorming

Na de HEAO-Commerciële economie studie en Nima-C volgde een studie van 12 jaar van Advaita Vedanta en tevens Holos Academie voor Holistische Massage therapie. Mijn praktijk startten was logisch terwijl ik vervolgens mijn intensieve training voor Licensed coach and facilitator of The Work van Byron Katie gedurende 5 jaar heb gedaan. Bij het Centrum voor Effectieve Intuitie van Carolina Bont – volgde ik de opleiding tot Aura en Chakra Reader welke mijn intuitive en vermogen om de subtielere wereld te lezen enorm heeft aangescherpt. In 2007 gestart met de NKH – Nondual Kabbalistic Healing bij A Society of Souls, school for Nondual Healing and Awakening. Na de afronding in 2011 ben ik nog 3 jaar trainee teacher geweest en in 2015 gestart met mijn NKH Teacher Training in the Marketplace.

Deze training is toegespitst op om breed de groeipotentie van ieder mens aan te spreken en aan te moedigen om te leren leven wie je werkelijk bent door dit aan te bieden zowel particulier als in bedrijven , scholen en andere organisaties.

Neem contact op

Altijd een luisterend oor

Birgitta Maes | Telefoon: +31616608029

Als er iets is dat je wilt delen, als je vragen hebt over Soul Nomadz, of als je kennis wilt maken met Birgitta Maes, de oprichter van Soul Nomadz, ben je hier absoluut aan het goede adres. Vul het formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

Sociale media: